Με την Πρόξενο της Μεγάλης Βρετανίας στην Κρήτη, Αριστέα Χουρδάκη, συναντήθηκε την Πέμπτη, στο Γραφείο του, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Για το ζήτημα της διαφορετικής άποψης της ΔΟΥ Χανίων που αφορά την απαλλαγή των Δήμων από το ΦΠΑ από τις συμβάσεις τους με τη ΦΟΔΣΑ-ΔΕΔΙΣΑ τοποθετήθηκε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας.

Αυτοψία στις διερευνητικές γεωτρήσεις στον λόφο της Μαλινδρέτου στον Σταλό Χανίων που πραγματοποιεί εξειδικευμένη μελετητική εταιρεία από την Αθήνα, βρέθηκε την Παρασκευή (8/2) το πρωί ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας.

Τοποθέτηση του Δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα, με αφορμή την πρόσφατη, άμεση, αποκατάσταση της ζημιάς σε αγωγό λυμάτων και τις επαναλαμβανόμενες καθιζήσεις λόγω διάβρωσης στο Κούμ Καπί

Με παιδικές φωνές και χαμόγελα γέμισε σήμερα, Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, το Πάρκο αναψυχής του Δήμου Χανίων, στην οδό Γιαμπουδάκη, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που διοργανώθηκε, με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών ανάπλασής του. Μάλιστα, στο Πάρκο βρέθηκαν και άνθρωποι μεγαλύτερων ηλικιών, καθώς στόχος της δημοτικής αρχής είναι αυτό να αποτελέσει πόλη έλξης για όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημαρχείου, αύριο Τρίτη (22/1), ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας θα πραγματοποιήσει αυτοψία:

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημαρχείου, αύριο Τρίτη (22/1), ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας θα πραγματοποιήσει αυτοψία:

«Δεν θα υπάρξει εμπλοκή στην ολοκλήρωση της διαδικασίας καθορισμού των φορέων διαχείρισης στερεών αποβλήτων στην Κρήτη. Ένας από αυτούς θα είναι η ΔΕΔΙΣΑ», διαβεβαίωσαν τον Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα, οι Υπουργοί Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης και Σωκράτης Φάμελλος.

Επαφές στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τον καθορισμό των ΦοΔΣΑ στην Κρήτη θα έχει ο Τάσος Βάμβουκας.

Σε ευχάριστο και εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (16/1) το μεσημέρι και πριν την έναρξη του πρώτου Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για το 2019, ο καθιερωμένος αγιασμός και ακολούθως, η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« February 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      
No Internet Connection