«Η ΔΕΗ οδηγείται στην καταστροφή με απόλυτη ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα την παρέλαβε με 90 εκατομμύρια κέρδη και την παραδίδει με 900 εκατομμύρια ζημιές», δήλωσε η Σοφία Ζαχαράκη.

Με αφορμή την καταψήφιση, από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, της πρότασης για ψήφισμα, για την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων, ο, Πόντιος στην καταγωγή, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Νικολαΐδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση, μέσω των social media:

Δώδεκα νέους υποψηφίους για τις ευρωεκλογές 2019 ανακοίνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Eπίθεση στην κυβέρνηση, την οποία και κατηγόρησε για «ανθρωποφαγία», εξαπέλυσε ο Βασίλης Κικίλιας, αναφορικά με την υπόθεση της Novartis.

Μιλώντας στο κατάμεστο αμφιθέατρο «Αλ. Κουμουνδούρος», στο Διοικητήριο της Καλαμάτας, ο Υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι σήμερα, μια ανάσα πριν από τις Ευρωεκλογές και μερικούς μήνες πριν από τις Εθνικές εκλογές, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα συγκεκριμένο πολιτικό περιβάλλον που θέτει κρίσιμα διακυβεύματα και ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν:

«Κόκκαλης στα δημόσια έργα, Κόκκαλης στο Κόντρα Τσάνελ, τώρα Κόκκαλης και στην Ευρωβουλή», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ με αφορμή τη δημοσιοποίηση των νέων 10 ονομάτων υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ για μια θέση στην ευρωβουλή έχει θέσει η Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Τις δημοτικές παρατάξεις που στηρίζει ανά δήμο της περιοχής της ανακοίνωσε η ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ EΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Νότιας Αθήνας.

Παραιτήθηκε από αντιπεριφερειάρχης, φοράει γραβάτα, συναντά κληρικούς και κάνει οτιδήποτε σημειολογικά δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Υποψήφια Δήμαρχος Κηφισιάς με την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η κ. Αγγελική Παπάζογλου, η σύζυγος του Προέδρου της Βουλής.

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« May 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
No Internet Connection