Μια καθαρή νίκη ευρύτατης κοινωνικής πλειοψηφίας από την πρώτη Κυριακή, για μια Αυτοδύναμη Πελοπόννησο ζήτησε ο Πέτρος Τατούλης από το Κάραβελ, στην πρώτη εκδήλωση του συνδυασμού Νέα Πελοπόννησος για τους ετεροδημότες, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Μαΐου.

Την υποψηφιότητα της πρώην Αντιδημάρχου Μιδέας Μαρίας Δεμοίρου στην Π.Ε. Αργολίδας, ανακοίνωσε ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Το ψηφοδέλτιο της παράταξης «Πατρίδα μας η Στερεά» και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπτυξης του Νομού Φωκίδας, στο πλαίσιο της Περιφέρειας θα παρουσιάσει η υποψήφια Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κα Κατερίνα Μπατζελή.

«Είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μου γιατί ο Δημήτρης Λαλουδάκης, καθηγητής φυσικής αγωγής-γυμναστής, με πάθος για προσφορά, αγάπη για τον συνάνθρωπο και δημιουργία και με πολύπλευρη δραστηριότητα τόσο στον επιχειρηματικό τομέα, όσο και στον κοινωνικό, ενισχύει την προσπάθειά μας στην Αρκαδία και την Πελοπόννησο. Είμαι βέβαιος ότι θα αποτελέσει πολύτιμο αρωγό της προσπάθειάς μας και του εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα» τόνισε ο Πέτρος Τατούλης.

Την υποψηφιότητα της Αναστασίας Σιαχάμη στο ψηφοδέλτιο της Αργολίδας με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Την Τετάρτη που μας πέρασε ιδρύθηκε η «Οικολογική Κίνηση Πελοποννήσου», η «οικολογική» πρόταση που κατεβαίνει για τις εκλογές.

Έξι υποψηφίους περιλαμβάνει το ψηφοδέλτιο της Λαικής Συσπείρωσης του Νίκου Γόντικα για την Αρκαδία.

Με έξι υποψηφίους κατεβαίνει με τους Νέους Δρόμους στην Αρκαδία ο Γιώργος Δέδες.

Με εφτά άτομα κατεβαίνει με την Πελοποννησιακή Συμμαχία στην Αρκαδία ο Γιάννης Μπουντρούκας.

Τους πρώτους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» στην Π.Ε. Λακωνίας, παρουσίασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Θανάσης Πετράκος.

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« May 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
No Internet Connection