Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε όλη την Αττική ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης επισκέφτηκε χθες τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής.

Άρθρο για την πεζογέφυρα στο σταθμό του Η.Σ.Α.Π. του Αγίου Νικολάου έγραψε ο Γιώργος Ντούρος με αφρομή ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Ο Γιώργος Ντούρος είναι υποψήφιος στις εκλογές 2019 με τον Γιάννη Σγουρό.

Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Γ. Σγουρός για το ζήτημα των παιδικών χαρών του Δήμου Αμαρουσίου, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βόρειου Τομέα Αττικής Βασίλης Κόκκαλης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης συμμετείχε στις επετειακές εκδηλώσεις μνήμης, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γενοκτονία των Ποντίων.

Άρθρο για τον ρόλο της περιφέρειας στη ζωή των πολιτών έγραψε ο Γιώργος Ντούρος, υποψήφιος στην Περιφέρειας Αττικής με τον Γιάννη Σγουρό. Στο άρθρο του ο Γιώργος Ντούρος αναφέρεται στη μείωση των κερδών των επιχειρήσεων όταν χάνουν πελάτες λόγω της δυσκολίας εύρεσης πάρκινγκ.

 Άρθρο για την ασφάλεια των πολιτών μέσω της ενίσχυσης της αστυνόμευσης γράφει ο Γιώργος Ντούρος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τον Γιάννη Σγουρό.

Το Μαρούσι, τον δήμο στον οποίο διετέλεσε δήμαρχος για 12 χρόνια, επέλεξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης να παρουσιάσει το στρατηγικό σχέδιο της παράταξής του Νέα Αρχή για την ανάπτυξη του Βόρειου Τομέα της Αττικής.

Λόγο για υπαρκτά εμπόδια στην ανάπτυξη της Περιφέρειας Αττικής από το ίδιο το κράτος αναφέρει σε άρθρο του ο Γιώργος Ντούρος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιάννη Σγουρό.

Αν χρειαζόταν να περιγράψουμε με μια λέξη το σημερινό φορολογικό καθεστώς, αυτή θα ήταν «άδικο». Άδικο, γιατί οι φορολογικοί συντελεστές δεν επιτρέπουν σε μια επιχείρηση να συγκεντρώσει το απαραίτητο κεφάλαιο για μια νέα επένδυση. Άδικο, γιατί η διάρθρωση του φορολογικού συστήματος εστιάζει στους έμμεσους φόρους. Άδικο, κυρίως γιατί οι φόροι των πολιτών δεν είναι ανταποδοτικοί.

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νέας Αρχής στο Περιστέρι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« May 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
No Internet Connection