Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Παύλο Γερουλάνο και τον Νάσο Ηλιόπουλο απηύθυνε ο Κώστας Μπακογιάννης για την επίσκεψή τους στο εκλογικό του περίπτερο που δέχτηκε επίθεση το προηγούμενο βράδυ.

 

«Θέλουμε μία Αθήνα που στηρίζει την οικογένεια. Στόχος μας να μη μένει κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού, ανεξαρτήτως εισοδηματικών κριτηρίων» υποστηρίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, Παύλος Γερουλάνος.

Μήνυμα για τις επικείμενες εκλογές έστειλε η ομάδα Βασικού Σχολιασμού του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων, Παύλου Γερουλάνου.

«Ζήσαμε μία ανεπανάληπτη βραδιά την Δευτέρα 13 Μαΐου στο κατάμεστο κλειστό Γυμναστήριο του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου στην παρουσίαση του προγράμματός που γράψαμε μαζί. Δεν ήταν μόνο το πλήθος. Ήταν το πάθος, η αίσθηση «κάτι γίνεται εδώ», η πίστη ότι η έκπληξη μπορεί να γίνει ανατροπή» αναφέρει σε ανακοίνωση ο συνδυασμός του Παύλου Γερουλάνου.

Δεν έχει θέση το κάπνισμα στον δήμο Αθηναίων του Παύλου Γερουλάνου. Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος παρουσίασε τη Δευτέρα το πρόγραμμα του συνδυασμού «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» για μία πόλη Ζωντανή, Λειτουργική, Δίκαιη, Δημιουργική και Συμμετοχική.

Στη μεγάλη «Συνάντηση Αθηναίων», στον Πανελλήνιο, στο Πεδίον του Άρεως, στις 19.30, απόψε, όπου θα παρουσιαστεί από την παράταξη ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ το πρόγραμμα για τον Δήμο Αθηναίων, κάλεσε ο Παύλος Γερουλάνος κατοίκους, εργαζόμενους και καταστηματάρχες από γειτονιές της Αθήνας που επισκέφθηκε τις περασμένες ημέρες.

Μεταξύ των εννέα υποψηφίων, το μεγαλύτερο μερίδιο δημοσιότητας συγκεντρώνει ο Κ. Μπακογιάννης, με ποσοστό δημοσιεύσεων για τον ίδιο 36% επί των συνολικών 42.477 αναφορών σε Web και Social Media, αναφέρει έρευνα της Palo Services.

SAVE THE DATE: Δευτέρα 13/5 στις 7:30 στον Πανελλήνιο, «Η ώρα του προγράμματος» του Παύλου Γερουλάνου.

Βίντεο με τους ανθρώπους του Παύλου Γερουλάνου που θα δώσουν πνοή σε κάθε γειτονιά της Αθήνας έδωσε η παράταξη «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ».

«Μπορούμε να αποκτήσουμε καθαρή ενέργεια στην Αθήνα με ελάφρυνση του νοικοκυριού και της επιχείρησης; Μπορούμε. Και θα δείξω πώς» δηλώνει κατηγορηματικά ο υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές για τον Δήμο Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος.

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« May 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
No Internet Connection