Στη Λαϊκή των Εξαρχείων, στην οδό Καλλιδρομίου, συνέχισε το πρωί του Σαββάτου την περιοδεία του στις γειτονιές της Αθήνας ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος.

Συνάντηση με τους Αθηναίους κανόνισε για την Τετάρτη 20 Μαρτίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος.

Για τη ρύθμιση του ζητήματος των Airbnb καταλυμάτων και τις μυστικές δημοσκοπήσεις που βγαίνουν κατά καιρούς στα μέσα μίλησε η ομάδα Βασικού Σχολιασμού του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων, κ. Παύλου Γερουλάνου.

Συνέντευξη στο ΣΚΑΙ 100,3 και τον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα παραχώρησε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος.

Για τις γειτονιές της Αθήνας μίλησε σε συνέντευξή του στο marketnews.gr και τη δημοσιογράφο Κορίνα Γεωργίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος.

«Η βελτίωση της καθημερινότητας για ανθρώπους με αναπηρία ξεκινά από όσα θεωρούμε αυτονόητα» δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος σε ανάρτησή του στο Facebook.

Την επισκευή και αξιοποίηση των εγκαταλελειμμένων κτιρίων για στέγαση των αστέγων προτείνει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος.

«Θα κατεβάσουμε τα παρκαρισμένα μηχανάκια -και θα δημιουργήσουμε 10.000 θέσεις παρακαρίσματος γι αυτά- αλλά και ότι άλλο εμποδίζει τη διέλευση των ανθρώπων» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοτικό ραδιοσταθμό Αθήνα 9.84.

Μια «ωραία συζήτηση» χαρακτήρισε ο Παύλος Γερουλάνος το debate που είχε πριν από λίγες μέρες με τους υπόλοιπους υποψηφίους για τον Δήμο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, Νίκο Σοφιανό και Νάσο Ηλιόπουλο.

Το θέμα των ναρκωτικών επανήλθε για άλλη μια φορά ανάμεσα στους δύο υποψηφίους για τον Δήμο Αθηναίων, Παύλο Γερουλάνο και Κώστα Μπακογιάννη οι οποίοι βρέθηκαν σε προεκλογικό debate στον Ιανό την Τετάρτη το βράδυ.

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« March 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
No Internet Connection