Παρουσία των υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ Ν. Μπακογιάννη. Θ. Φορτσάκη, Ν. Κεραμέως, Δ. Καλογερόπουλου , Ολ. Κεφαλογιάννη, Σ. Ιωαννίδη, Β. Οικονόμου, περιφερειακών συμβούλων με το συνδυασμό Νέα Αρχή για την Αττική και πλήθους κόσμου ο Γ. Πατούλης κάλεσε τους πολίτες να γυρίσουν οριστικά την πλάτη στην απραξία, την αλαζονεία και το διχασμό και να δώσουν καθαρή εντολή για την πολιτική αλλαγή στην Περιφέρεια Αττικής.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε όλη την Αττική ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης επισκέφτηκε χθες τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης συμμετείχε στις επετειακές εκδηλώσεις μνήμης, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γενοκτονία των Ποντίων.

Το Μαρούσι, τον δήμο στον οποίο διετέλεσε δήμαρχος για 12 χρόνια, επέλεξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης να παρουσιάσει το στρατηγικό σχέδιο της παράταξής του Νέα Αρχή για την ανάπτυξη του Βόρειου Τομέα της Αττικής.

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νέας Αρχής στο Περιστέρι ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Το ενδιαφέρον του για τα κοινά δεν είναι κάτι νέο παραδέχεται ο Χάρης Ρώμας που κατεβαίνει υποψήφιος σύμβουλος στο πλευρό του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής στις εκλογές.

Τους βασικούς άξονες και προτεραιότητες του προγράμματος του συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική» για την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της πόλης του Πειραιά και των νησιών του Αργοσαρωνικού, προσδιόρισε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, σε ομιλία του στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με το συνδυασμό «Νέα Αρχή στην Αττική» Πειραιά και νήσων.

Τους βασικούς στρατηγικούς άξονες των παρεμβάσεων που θα γίνουν με στόχο την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Δυτικής Αθήνας παρουσίασε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης σε κεντρική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Περιστέρι.

Ο τρόπος που μπορεί να συμβάλλει η Περιφέρεια στην Ανάπτυξη της Λαυρεωτικής και εν γένει της Ανατολικής Αττικής, βρέθηκε στο επίκεντρο εκδήλωσης η οποία πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, παρουσία πλήθους κόσμου στο Παλαιό Μηχανουργείο στο Λιμάνι του Λαυρίου.

Μήνυμα νίκης και αισιοδοξίας ότι έφτασε η ώρα για την πολιτική αλλαγή που θα σημάνει την αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής, έστειλε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης σε συγκεντρώσεις τοπικών φορέων και πολιτών, που πραγματοποιήθηκαν στη Βούλα, στον Υμηττό και στην Κηφισιά.

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« June 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
No Internet Connection