Σήμερα στις 19:00 η ανοικτή συζήτηση του Νίκα με τους πολίτες της Κορίνθου.

Η Πένυ Χαρλαύτη είναι η νέα υποψήφια με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Νίκα «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο».

Την υποψηφιότητα του Χρήστου Γιαννούλη για την Π.Ε. Κορινθίας ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας.

Την Κορώνη θα επισκεφτεί ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας.

Δύο νέους υποψήφιους για την Π.Ε. Κορινθίας ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Νίκας, επικεφαλής του συνδυασμού «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο».

Άστραψε και βρόντηξε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, Παναγιώτης Νίκας.

Μία ακόμα υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο ανακοίνωσε ο Παναγιώτης Νίκας, αυτή την φορά στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας.

Ανακοίνωση για τη θέση που πήρε η Καλαμάτα με βάση τον Γενικό Δείκτη Αποτελεσματικότητας ανάρτησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας.

«Ένα μέγα πολιτικό ζήτημα για την ΝΔ και το διακύβευμα των εθνικών εκλογών που θα ακολουθήσουν τις Περιφερειακές εκλογές ανακύπτει μετά τις δηλώσεις του απερχόμενου Δημάρχου Καλαμάτας και υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Νίκα. Ανερυθρίαστα ζητά επιστροφή στο παρελθόν, κατάργηση των αιρετών Περιφερειών και επανασύσταση των κρατικών Περιφερειών» αναφέρει σε ανακοίνωση τύπου η παράταξη «Νέα Πελοπόννησος».

Την ανακοίνωση υποψηφιότητας του τέταρτου υποψηφίου για την Π.Ε. Αρκαδίας έκανε πριν απο λίγες ώρες ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Παναγιώτης Νίκας.

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« March 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
No Internet Connection