Τις προτεραιότητες αλλά και το όραμα του για την Κηφισιά παρουσιάσει ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης.

Τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού του για τα κοινοτικά συμβούλια ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Χιωτάκης.

Μήνυμα για το καλωσόρισμα της άνοιξης και τα εργασιακά δικαιώματα έδωσε με αφορμή την Εργατική Πρωτομαγιά ο υποψήφιος για τον Δήμο Κηφισίας στις δημοτικές εκλογές 2019, Νίκος Χιωτάκης.

Παρέμβαση του υποψηφίου Δημάρχου Κηφισιάς στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, κ. Χιωτάκη κατά την σημερινή ανακοίνωση του ΥΠΕΝ για τον χωροταξικό σχεδιασμό της χώρας με αρμοδιότητα των Δήμων.

Πλήθος κόσμου συρρέει στις εκδηλώσεις του συνδυασμού του Νίκου Χιωτάκη προκειμένου να ακούσει από κοντά τις προτάσεις του για το νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα στο Δήμο Κηφισιάς.

Δυνατά συνεχίζεται ο προεκλογικός «πόλεμος» για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στον Δήμο Κηφισιάς.

Εκατοντάδες πολίτες της Νέας Ερυθραίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψηφίου για τον Δήμο Κηφισιάς στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, Νίκου Χιωτάκη για την +διαμόρφωση του προγράμματος του συνδυασμού.

Για την αιφνιδιαστική απόφαση του Υπουργείου που μεταφέρει αφετηρίες του βορείου τομέα των γραμμών ΚΤΕΛ στον σταθμό ΗΣΑΠ της Κηφισιάς, και η οποία σύμφωνα με τα ανακοινωθέντα θα πρέπει να υλοποιηθεί εντός 45 ημερών από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης ο Νίκος Χιωτάκης δήλωσε:

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου έστειλε ο Νίκος Χιωτάκης, επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης «+εργαζόμαστε για την πόλη της καρδιάς μας» και πρώην Δήμαρχος του δήμου Κηφισιάς.

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε στην δημοτική μας παράταξη την Οικονομολόγο κ. Μαρία (Μιμή) Μπούρα-Ρογκοπούλου, η οποία θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη δημοτική ενότητα της Κηφισιάς» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη του Νίκου Χιωτακη για την Κηφισιά.

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« May 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
No Internet Connection