Το ξέκοψε η ΝΔ - Η Μαρία Σπυράκη βάζει πρόωρο τέλος σε κάθε σενάριο που θέλει τη ΝΔ να προτείνει για τη θέση του προέδρου της Δημοκρατίας τον Βενιζέλο ή Σημίτη.

Ανακοίνωση περί στήριξης υποψηφίων εξέδωσε ο Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ανδραβίδας-Κυλλήνης,   Δημήτριος Μπρέζας.

Στη δημοσιότητα έδωσε χθες το μεσημέρι η ΝΔ σε ποιες περιφέρειες θα πολιτευθούν στις επικείμενες εθνικές εκλογές όλα τα στελέχη της που είχαν μέχρι σήμερα θέσεις ευθύνης στο κεντρικό οργανωτικό σχήμα της Ν.Δ. αλλά και τις περιφέρειες στις οποίες θα πολιτευθούν οι εν ενεργεία βουλευτές της πρώην Β’ Αθήνας, του Υπ. Αττικής, του ψηφοδελτίου Επικρατείας, αλλά και εκείνοι που προσχώρησαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ν.Δ.

Ξεκίνησε η ονοματολογία ενόψει της συγκρότησης των «γαλάζιων» ψηφοδελτίων και στην Κρήτη δεδομένου ότι το νησί αποτελεί τόπο καταγωγής του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Απάντηση προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, αναφέροντας ότι «ο συνδυασμός ανικανότητας, αλαζονείας και θράσους έχει αποκόψει την παρέα του Μαξίμου από την πραγματικότητα».

Δήμος Αργυρούπολης – Ελληνικού: Υποψήφιο με τον οποίο θα μπορέσει να γκρεμίσει το κάστρο της κεντροαριστεράς αναζητά η Νέα Δημοκρατία.

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« February 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      
No Internet Connection