Στην σκληρή κριτική της ΝΔ για τις αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής των αυτοδιοικητικών και των ευρωεκλογών μέσω τροπολογιών, απάντησε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης.

Επίθεση στη ΝΔ για τη στάση της στα κεντρικά ζητήματα που ρυθμίζει το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για την ισότητα των δύο φύλων, την απόδοση ιθαγένειας και τις προσλήψεις στους δήμους, ιδίως στον τομέα της καθαριότητας, εξαπέλυσε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

Τη δέσμευσή του ότι θα καταργήσει το νόμο Κατρούγκαλου και θα τον αντικαταστήσει με ένα βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα τριών πυλώνων με συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα, επανέλαβε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην συνέλευση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών.

Ένας σπουδαίος αθλητής θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στις επόμενες εκλογές.

Την ερχόμενη Πέμπτη ψηφίζεται στην Ολομέλεια η Συμφωνία των Πρεσπών, σύμφωνα με πληροφορίες απο την Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.

Τοποθέτηση σχετικά με την δήλωση στήριξης της ΝΔ προς το πρόσωπο του έκανε ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας και υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραϊσκος.

Ραγδαίες εξελίξεις στην συμφωνία των Πρεσπών φέρνει η ρήξη της κυβερνητικής πλειοψηφίας η οποία επηρρεάζει και τις ισορροπίες στις αρμόδιες επιτροπές.

Απόψε τα μεσάνυχτα ολοκληρώνεται στη Βουλή η συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, που έχει ζητήσει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Τον Φάνη Σπανό στηρίζει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές η ΝΟΔΕ Φθιώτιδας, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

«Η έξοδος από το μνημόνιο, αλλά βεβαίως και το Μακεδονικό ζήτημα, οδηγούν σε μία πλήρη αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού. Το δίλημμα πρόοδος ή συντήρηση ξαναγίνεται κυρίαρχο και επανέρχεται στην πολιτική ατζέντα με πολύ ισχυρούς όρους» δήλωσε ο Αλέξης Χαρίτσης.

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« May 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
No Internet Connection