Την Πέμπτη 11-4-2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκου με τον Υποστράτηγο Ιωάννη Λυμπέρη, Διευθυντή Διαβιβάσεων του ΓΕΣ και τον Ταξίαρχο Γεώργιο Γκιζάνη, Διοικητή της Σχολής Διαβιβάσεων.

Για μία ακόμα φορά, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, βρέθηκε στο πλευρό των συμβασιούχων (παρατασιούχων), στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, καθώς χθες 10 Απρίλη εκδικάζονταν τα ασφαλιστικά μέτρα.

«Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου θα συνεχίσει να στέκεται ακούραστα και να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της, προκειμένου να δίνει «ανάσες» στις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών» δήωσε ο Δημάρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής μας, επανερχόμαστε για την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες στη λειτουργία της ΥΔΟΜ του Δήμου Αιγάλεω, η οποία εξυπηρετεί τους κατοίκους των Δήμων της Δυτικής Αθήνας. Με τη συγκεκριμένη κατάσταση έρχoνται στο προσκήνιο οι σοβαρές ελλείψεις επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού στις τεχνικές υπηρεσίες Δήμων και Περιφερειών.

Με αφορμή πρόσφατο ΦΕΚ που αφορά τα ταμειακά διαθέσιμα των Δήμων και Περιφερειών, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, η εκπρόσωπος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, Ελπίδα Παντελάκη και οι Δήμαρχοι, Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος και Ικαρίας, Στέλιος Σταμούλος έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα έκοψε την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου ο Δήμος Χαϊδαρίου στη γεμάτη από εργαζόμενους αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κάλαντα από όλες τις περιοχές της Ελλάδας έψαλαν στο Κέντρο Λαογραφίας και Πολιτισμού Δυτικής Αττικής στο Δήμαρχο Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκο, τους αντιδημάρχους και σε εργαζόμενους του Δήμου.

Για τα ζητήματα της κοινωνικής πολιτικής, της υγείας και των εργασιακών σχέσεων στους δήμους όλης της χώρας, που βιώνει ο λαός, αναφέρθηκε από το Συνέδριο της ΚΕΔΕ, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος.

Ολοκληρώθηκαν οι Λαϊκές Συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις γειτονιές του Χαϊδαρίου με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής.

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« July 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
No Internet Connection