Η Πρωτομαγιά είναι η μέρα που η εργατική τάξη τιμά τους Ήρωές της είναι το μήνυμα του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη για την πρώτη Μαΐου.

Στα δρώμενα του Πάσχα ο Κώστας Πελετίδης.

Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, επισκέφθηκαν σήμερα, Μ. Τετάρτη, τα Ιδρύματα της Πάτρας.

24 ακόμη υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το Δήμο Πατρέων ανακοίνωσε σήμερα ο Κώστας Πελετίδης.

Σε μεγάλη συγκέντρωση κατοίκων στο Άνω Καστρίτσι μίλησε χθες 4 Απριλίου ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης πραγματοποίησε σήμερα περιοδεία στην Α’ και Γ’ Δ.Ο.Υ. της Πάτρας, συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Σε συγκέντρωση κατοίκων της περιοχής Ρωμανού – Ελεκίστρας μίλησε την Κυριακή το απόγευμα ο Δήμαρχος Πατρέων και εν νέου υποψήφιος Δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Κώστας Πελετίδης.

Την Δευτέρα 1η Απρίλη θα καθίσουν στο σκαμνί του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού έργου, Χρήστος Κορδάς για τη δημιουργία του Νότιου Πάρκου.

Με τον Κώστα Πελετίδη κατεβαίνει η Περιφερειακή Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας και δικηγόρος, Αναστασία Γ. Τογιοπούλου.

Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής έγινε στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη με τους εργαζομένους της Κοινωφελούς Εργασίας, μέσω ΟΑΕΔ. Στην συνάντηση ήταν παρόντες, οι Αντιδήμαρχοι Διοίκησης, Διονύσης Πλέσσας, Καθαριότητας Χρήστος Κορδάς και Πρασίνου, Δημήτρης Πελεκούδας.

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« July 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
No Internet Connection