Παρέμβαση του υποψηφίου Δημάρχου Κηφισιάς στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, κ. Χιωτάκη κατά την σημερινή ανακοίνωση του ΥΠΕΝ για τον χωροταξικό σχεδιασμό της χώρας με αρμοδιότητα των Δήμων.

Συνεδριάζει την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 στις 14:00 το ΔΣ της ΚΕΔΕ. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης (Ακαδημίας 65 & Γενναδίου 8, 3ος όροφος).

Την ανάγκη να κάνει η χώρα μας μία πολιτική, οικονομική και θεσμική επανεκκίνηση προκειμένου να διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις που θα βάλουν φρένο στην επαγγελματική μετανάστευση των νέων της χώρας και θα τους κρατήσουν στην Ελλάδα, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.

Συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ σήμερα Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019.

«Κατάλογο διευθετήσεων εν όψει εκλογών» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης, τις περισσότερες διατάξεις του νομοσχεδίου «Προώθηση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων, πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας - Ρυθμίσεις για την απονομή Ιθαγένειας -Διατάξεις σχετικές με τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση - Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών».

Επιστολή με το σχέδιο αιτήσεως ακυρώσεως για όσους Δήμους αποφασίσουν να προσφύγουν στο ΣτΕ εμπροθέσμως απέστειλε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης σε όλους τους Δημάρχους της χώρας.

«O κ. Πατούλης και η πλειοψηφία της ΚΕΔΕ μας ενημερώνουν για την “μεγάλη νίκη της αυτοδιοίκησης” στο ζήτημα των Ταμειακών διαθεσίμων των Δήμων. Απέσπασαν, καθώς μας λένε, μετά την συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, να μετατεθεί η έναρξη εφαρμογής της υπουργικής απόφασης που ορίζει την υποχρεωτική διάθεση τους στην Τράπεζα της Ελλάδας για τον Ιούνη του 2019 !» γράφουν σε ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης τέσσερις Δήμαρχοι.

Μετά από αίτημα της Αυτοδιοίκησης τα αρμόδια υπουργεία αποφάσισαν να δώσουν παράταση στην έναρξη εφαρμογή της Υπουργικής Απόφασης για μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Συνέδριο με θέμα «Πολιτισμός – Αθλητισμός: Αναπτυξιακά Πρότυπα Πόλεων και Ποιότητα Ζωής» διοργανώνει η ΚΕΔΕ στις 15 – 16 Φεβρουαρίου 2019.

Στο πλευρό των δημάρχων και των περιφερειαρχών της χώρας βρίσκεται ο υπουργός εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης στο θέμα της υποχρεωτικής κατάθεσης των αποθεματικών τους στην Τράπεζα της Ελλάδος.

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« July 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
No Internet Connection