Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου απέστειλε προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο κατεπείγουσα επιστολή με την οποία ζητάει την επίσπευση της διαδικασίας έκδοσης Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ), προκειμένου, μετά τη νομοθετική ρύθμιση της 1ης Απριλίου 2019, να αποζημιωθούν οι επιχειρήσεις- επαγγελματικά και αγροτικά αυτοκίνητα, που μερικώς ή ολικώς επλήγησαν από τον σεισμό της 12ης Ιουνίου 2017 στη Λέσβο.

Απαντήσεις για τη δυνατότητα παροχής αδειών στους δημοσίους υπαλλήλους κατά το διάστημα των περιφερειακών, δημοτικών εκλογών και ευρωεκλογών έδωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Διευκρινήσεις για τον διορισμό των εφορευτικών επιτροπών και των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 δίνει το υπουργείο Εσωτερικών.

Είναι εκ των κορυφαίων στελεχών της κεντροαριστεράς στα Τρίκαλα η Βάσω Κάκλα και η φωνή της λογικής στο Δ.Σ. Τρικκαίων, σταθερά τα τελευταία 9 χρόνια. Παρόλα αυτά δεν κατέρχεται εκ νέου υποψήφια. Γιατί;

Στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου αιτείται για τη διενέργεια δημοψηφίσματος παράλληλα με τις αυτοδιοικητικές εκλογές η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών κατά της καύσης απορριμμάτων με δύο κύρια ερωτήματα για την καύση απορριμμάτων από την ΑΓΕΤ Lafarge και για την κατασκευή εργοστασίου παραγωγής SRF από τον Δήμο Βόλου.

Τον αρχαιολογικό χώρο της Νεμέας επισκέφτηκαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Μάνφρεντ Βέμπερ. Ο πρόεδρος της ΝΔ και ο υποψήφιος του ΕΛΚ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ξεναγήθηκαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο και θαύμασαν το Ναό του Δία στη Νεμέα.

Τους ... είκοσι πέντε υποψηφίους δημάρχους Θεσσαλονίκης κάλεσε σήμερα 23 Απριλίου - ημέρα καθιερωμένη από την UNESCO ως Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας, σε δημόσια συζήτηση "για θέματα που αφορούν το βιβλίο και τον πολιτισμό, ώστε το βιβλίο να έχει ρόλο και ύπαρξη που του ταιριάζει στην ελληνική κοινωνία". Στην εκδήλωση τελικά εμφανίστηκαν μόλις δύο: ο Σπύρος Βούγιας, επικεφαλής του συνδυασμού "ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη" και ο Γρηγόρης Ζαροτιάδης, επικεφαλής του συνδιασμού "Υψίπολις" που είναι αμφότεροι μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Ο Δημήτρης Ιακωβίδης, ο οποίος είναι μέλος της παράταξής του Τάσου Μαυρίδη θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πεύκηςστις προσεχείς εκλογές. Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και επικεφαλής της παράταξης δήλωσε σχετικά:

Την Τρίπολη επισκέφθηκε την περασμένη Τετάρτη 17 Απριλίου η Υφυπουργός Εσωτερικών, κ. Μ. Χρυσοβελώνη, αρμόδια του κρατικού τομέα ισότητας των φύλων.

«Με αίσθημα ευθύνης και έχοντας εμπιστοσύνη στην ευθυκρισία των δημοτών μας, ζητάμε ξανά, την εντολή τους ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα να ολοκληρώσουμε τον σχεδιασμό μας».

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« April 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
No Internet Connection