Η πορεία των έργων που είναι σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη και οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν σήμερα (21/2/19) στο δημαρχιακό μέγαρο ο δήμαρχος, Γιάννης Μπουτάρης και ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον», Γιώργος Ορφανός.

Έναν νέο δίαυλο επικοινωνίας με τους κατοίκους της Αθήνας, τις «Συναντήσεις Αθηναίων» εγκαινίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος. Πρώτος σταθμός το κατάμεστο Θέατρο ΠΚ στον Νέο Κόσμο.

Πρωτοφανές περιστατικό έγινε το πρωί της Δευτέρας στο Δημαρχείο Κερατέας Λαυρεωτικής παρουσία εμβρόντητων πολιτών που έτυχε να βρίσκονται εκείνη την ώρα στο Δήμο για να εξυπηρετηθούν.

Η επιδότηση ενοικίου καθώς και η βροχή θετικών νομοσχεδίων το επόμενο διάστημα «δείχνουν» πως ο πιθανότερος χρόνος εκλογών είναι ο Μάιος.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Νάσος Ηλιόπουλος συναντήθηκε σήμερα στο δημαρχιακό μέγαρο με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη.

Επιτόπια έρευνα στον Δήμο Αχαρνών πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιάννης Σγουρός.

Με την Πρόξενο της Μεγάλης Βρετανίας στην Κρήτη, Αριστέα Χουρδάκη, συναντήθηκε την Πέμπτη, στο Γραφείο του, ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Απευθείας» της δημόσιας τηλεόρασης, και τους δημοσιογράφους Μάριον Μιχελιδάκη, Νίκο Μερτζάνη και Κώστα Λασκαράτο, αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα, και παρέθεσε τα επιχειρήματά της για ζητήματα Αυτοδιοίκησης γενικά και της Περιφέρειας Αττικής, ειδικότερα.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παραβρέθηκε στην απεργιακή συγκέντρωση των εργαζομένων στο Δήμο Πατρέων, στις 10 το πρωί έξω από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, που έγινε στο πλαίσιο της 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας των εργαζομένων στους Δήμους ενάντια στην περικοπή του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στο Δημόσιο.

Στην σημαντικότητα του νέου αναπτυξιακού έργου του Διεθνούς αεροδρομίου Ηρακλειου, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, μιλώντας στο Καστέλι του Δήμου Μινώα, στην εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης παραχώρησης για την μελέτη κατασκευής, χρηματοδότηση, λειτουργία του αεροδρομίου παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Μεταφορών, Βουλευτών, Δημάρχων, τοπικών φορέων, των αναδόχων της κατασκευάστριας εταιρείας, κ.α.

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« February 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      
No Internet Connection