«Πρέπει να επαναφέρουμε το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες του δήμου μας. Αξίζουν και δικαιούνται να αισθάνονται ασφαλείς» επανέλαβε για ακόμα μία φορά σήμερα το πρωί, έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης Θεσσαλονίκης, μετά την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου για το θέμα της αστυνόμευσης.

Εγκαινιάστηκε την Κυριακή 12 Μαΐου στο Βλαχιώτη, το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Ευρώτα, επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Ευρώτα», Γιώργου Μαρουδά.

Αγιασμός για την έναρξη λειτουργίας του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη» πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 12 Μαΐου 2019.

«Είναι σίγουρο πως θα χρειαστεί να σπάσουμε αυγά αν θέλουμε να αλλάξουμε την πόλη. Και γι’ αυτό χρειαζόμαστε την μεγαλύτερη δυνατή στήριξη στις εκλογές», τονίζει ο Κώστας Μπακογιάννης στη συνέντευξη που έδωσε στον ιστότοπο news247.gr και το δημοσιογράφο Βασίλη Σκουρή.

«Γωνιές ανακύκλωσης» έχουν δημιουργηθεί στα σχολεία του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη με στόχο την οικολογική ευαισθητοποίηση των μαθητών.

Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας παρουσίασε συνοπτικά βασικές θέσεις του προγράμματός του για την επόμενη περίοδο επισημαίνοντας πως θα συνεχίσει να εργάζεται με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ευημερίας της τοπικής κοινωνίας.

Όσο πλησιάζει η μέρα για τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές 2019 τόσο λιγότερο χρόνο έχουν οι υποψήφιοι να φέρουν σε πέρας τις υποχρεώσεις τους εντός των προθεσμιών.

Απάντηση στους αντιπάλους του που υποστηρίζουν οτι υποκλέπτει την ατζέντα της Χρυσής Αυγής για τις εκλογές 2019 έδωσε ο Κώστας Μπακογιάννης μέσα από μια συνέντευξη στον Βασίλη Σκουρή και στο News247.

Για το θέμα της κατανομής και τον καθορισμό του τρόπου χρήσης των χώρων που διατίθενται κατά την προεκλογική περίοδο, συνεδρίασε σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Την Παρασκευή 17 Μαΐου, η ομιλία του Δημάρχου Καλαβρύτων στην Πάτρα, στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης.

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« May 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
No Internet Connection