Συνέντευξη τύπου παραχώρησε o Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας με θέμα το παραλιακό “μέτωπο” του Κουμ Καπί, παρουσία μάλιστα του προέδρου και μελών του Αναπτυξιακού Συλλόγου Κατοίκων και Επιχειρηματιών της περιοχής του Κουμ Καπί.

Εντάχθηκε για χρηματοδότηση από το Πράσινο Ταμείο το έργο του Δήμου Χανίων “ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΟΔΩΝ ΠΑΛΑΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΧΑΝΙΩΝ”, λαμβάνοντας το ποσό των 525.926,00 €. Ειδικότερα, με την με αριθμό 154.3.3 Απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου το Πράσινο Ταμείο προχώρησε στην ένταξη του συγκεκριμένου έργου στον Άξονα Προτεραιότητας 1 «Αστική Αναζωογόνηση 2019» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΙΣΟΖΥΓΙΟΥ» για το έτος 2019.

«Η παραχώρηση του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον Δήμο Χανίων αποτελεί ένα ιστορικό γεγονός και μια τεράστια επιτυχία για την πόλη μας» δηλώνει ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας και συνεχίζει: «Χαίρομαι και χαιρόμαστε μαζί με όλους τους συμπολίτες μας που μια μεγάλη διεκδίκηση δεκαετιών είχε αίσιο τέλος. Δεν αποτελεί προσωπική υπόθεση κανενός, αλλά αφορά την κοινωνία μας και τις επόμενες γενιές, υπερβαίνοντας τα στενά χρονικά όρια μιας δημοτικής θητείας. Ως εκ τούτου δεν χωρούν μικροπολιτικές προσεγγίσεις που επιτρέπουν παρερμηνείες.

Τοποθέτηση Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, κατά την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συμφωνίας μεταξύ Υπουργείου Εθνικής Άμυνας - Δήμου Χανίων για την παραχώρηση του Στρατοπέδου Μαρκοπούλου.

Υπεγράφη την Τετάρτη 10/4/2019 από τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα, και την Πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Χανίων “Η προστασία των ζώων”, Έφη Τσεκμέζογλου, πλαίσιο συνεργασίας για την περισυλλογή και διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Συνάντηση και συζήτηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στους Δήμους των Χανίων πραγματοποίησε κλιμάκιο της Ανταρσία στα Χανιά, παρουσία του υποψήφιου δημάρχου Σεραφείμ Ρίζου.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» δήμου Χανίων διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του Ψηφοδελτίου της για τις επερχόμενες εκλογές του Μαΐου, καθώς και του Ψηφοδελτίου στην Περιφέρεια Κρήτης.

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιο Συναδινό ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, παρουσία των Αντιδημάρχων Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργου Ξανθουδάκη, και Αθλητισμού, Σταύρου Φιωτάκη. Παράλληλα, στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος, Σάκης Κουβάτσος, και ο Αντιπρόεδρος του Ε.Α.Κ. Χανίων, Γιάννης Μπαρτζώκας.

Με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Ελευθερία Αλιφιεράκη, προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση:

Την υποψηφιότητά του για το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με τον συνδυασμό του Ευτύχη Δαμιανάκη ανακοίνωσε ο Γιώργος Λουγιάκης.

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« April 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
No Internet Connection