Συνάντηση ενημέρωσης για την πορεία του έργου της αποκατάστασης της πρώην χωματερής των Ανω Λιοσίων είχε ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς με τον Διευθυντή του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Γιώργο Τσίπρα ο οποίος είναι και υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια Δυτικής Αττικής.

Εκλογικό θρίαμβο του Δημάρχου Χρήστου Παππού προμηνύει η μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στη Χασιά, το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου 2019. Αυτό άλλωστε ζήτησε από το ενθουσιώδες ακροατήριο που γέμισε την Πλατεία ο Δήμαρχος Φυλής. «Οι δημοσκοπήσεις μας δίνουν νίκη από την πρώτη Κυριακή.

Μιλώντας, το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαΐου 2019 σε πάνω από 3 χιλ. άτομα που συγκεντρώθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου, ο Χρήστος Παππούς τόνισε ότι ισχυροί Δήμοι θα είναι αυτοί που ο Δήμαρχος θα έχει εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή και θα έχει την πλειοψηφία των εδρών στο Δημοτικό Συμβούλιο. «Διαφορετικά η κάθε μειοψηφία θα εκβιάζει και θα προσπαθεί να ακυρώσει την καθαρή εντολή των δημοτών.

Την υποψηφιότητα του οικονομολόγου Θωμά Βερούτη με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις επικείμενες δημοτικές εκλογές γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Την υποψηφιότητα της Γεωργίας Λάμπρου με την παράταξη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς.

Την υποψηφιότητα της Ιωάννας Σουλιώτη, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

Με τον υποψήφιο Δήμαρχο Φυλής, επικεφαλής της «Νέας Εποχής» συντάσσεται η παράταξη «ΕΥΠΟΛΙΣ», με επικεφαλής τον Γιώργο Αβράμη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019.

Με την υπογραφή των σχετικών πρωτοκόλλων εγκατάστασης και ανάληψης καθηκόντων, ολοκληρώθηκε, την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, η μεταφορά των 45 εργαζομένων της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφωνίας Άνω Λιοσίων (ΞΕΝΙΟΣ) στο Δήμο Φυλής.

Τις ιδέες, δράσεις και προτάσεις τους για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, την ανάπτυξη της πόλης μας και τη βέλτιστη λειτουργία του Δήμου μπορούν πλέον να προτείνουν οι δημότες, συμμετέχοντας ενεργά στο σχεδιασμό των δράσεων του Δήμου Φυλής.

Την υποψηφιότητα του πρώην Αντιδημάρχου Νικολάου Κ. Λιόση με τη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου, γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« June 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
No Internet Connection