Είναι εκ των κορυφαίων στελεχών της κεντροαριστεράς στα Τρίκαλα η Βάσω Κάκλα και η φωνή της λογικής στο Δ.Σ. Τρικκαίων, σταθερά τα τελευταία 9 χρόνια. Παρόλα αυτά δεν κατέρχεται εκ νέου υποψήφια. Γιατί;

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές κατεβαίνει η Γιάννα Κωνσταντινίδου, μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων εδώ και πολλά χρόνια.

Με κείμενο – διακήρυξη για τη συνέχιση των δράσεων για το προσφυγικό, ανεξαρτήτως εκλεγέντων Δημάρχων, αλά και πρόσθετη συνεργασία, συντονίζουν τη δράση τους τα μέλη του Δικτύου Πόλεων για το Προσφυγικό. Δήμαρχοι και εκπρόσωποι Δήμων συναντήθηκαν το πρωί της Πέμπτης 4 Απριλίου 2019 στην Αθήνα, υπό την προεδρία του Δημάρχου κ. Γ. Καμίνη. 

«Εξυπνη» είναι η πόλη που προσφέρει εξοικονόμηση πόρων από την κατανάλωση ενέργειας. Και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να προηγηθεί η καταγραφή ακριβώς αυτής της ενέργειας. Κάτι που από σήμερα Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 κάνει ο Δήμος Τρικκαίων, με την υπογραφή δύο ανάλογων συμβάσεων. Μετά την ψήφιση σχετικών εισηγήσεων από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικκαίων την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου υπέγραψε τις συμβάσεις των δύο έργων με τους εκπροσώπους των ελληνικών εταιρειών HAM Systems και DOTSOFT A.E.

Τα σημαντικά και πρωτοπόρα βήματα στο προσφυγικό ζήτημα, που έκαναν ο Δήμος Τρικκαίων και η τρικαλινή κοινωνία, συζητήθηκαν ξανά το πρωί της Παρασκευής 8 Φεβρουαρίου 2019.

Μελετημένα, συγκροτημένα και στοχευμένα βήματα για το Σχέδιο «Ασκληπιός» του Δήμου Τρικκαίων. Το σχέδιο, που προβλέπει την επανακαλλιέργεια φαρμακευτικών φυτών από τα ριζά του Κόζιακα, με νέες μεθόδους και καινοτόμες δράσεις, αποκτά πλέον πρόσθετη στήριξη από την Πολιτεία.

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Τρικκαίων, με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα» του Δημήτρη Παπαστεργίου θα είναι στις αυτοδιοικητικές εκλογές που μας έρχονται ο Βασίλης Κρανιάς.

Στο μέλλον της χώρας σε επίπεδο τεχνολογίας και καινοτομιών, τους φοιτητές, παρουσίασε ο Δήμαρχος Τρικκαίων τις δράσεις του Δήμου. Δράσεις που αφορούν στις ευφυείς πόλεις και στον τρόπο με τον οποίο αυτές βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Δοκιμάστηκαν για ακόμη μια βραδιά οι σχέσεις του αποσχισθέντος δημοτικού συμβούλου Αλέκου Πολυμερόπουλου με τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου.

Στην εξειδίκευση της δράσης Google Grow Greek Tourism Online, που παρουσιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2018 από τα Τρίκαλα για όλη τη Θεσσαλία, προχωρά η Google.

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« July 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
No Internet Connection