Η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου σας προσκαλεί στη Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Μαΐου στις 7 μ.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοσθένους 11 & Παρασκευοπούλου).

Με την παρουσία πλήθους πολιτών ανακοινώθηκαν στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου οι υποψήφιοι Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού του Δημάρχου Α. Παχατουρίδη «Με την Κοινωνία Μπροστά».

Ο Γιώργος Σιδέρης, υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου με τη Λαική Συσπείρωση επισκέφτηκε το 7ο και 10ο Λύκειο, το 11ο και 17ο Γυμνάσιο, το 1ο και το 3ο ΕΠΑΛ μαζί με τον Θανάση Κρανά, υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Περιστερίου και αντιπρόεδρο του ΔΣ της Ά ΕΛΜΕ Δυτκής Αθήνας και τη Γεωργία Κασσελούρη, υποψήφια δημοτική σύμβουλο και φοιτήτρια Πολιτικών Μηχανικών στο ΕΜΠ.

Πλώρη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές αποφάσισε να βάλει ο Γιώργος Τσαλίκης.

Πρόσκληση για την παρουσίαση των υποψηφίων της απευθύνει στους πολίτες η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου.

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου έκανε περιοδεία στους χώρους της τεχνικής υπηρεσίας και των κοινωνικών δομών του Δήμου, με επικεφαλής τον Γιώργο Σιδέρη υποψήφιο δήμαρχο. Είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες μέρες περιοδείες στο γκαράζ του Δήμου, στην υπηρεσία πρασίνου και στο Δημαρχείο.

Τις ΤΟΜΥ του Δήμου Περιστερίου επισκέφτηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση και μέλος του ΔΣ της ένωσης των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας-Πειραιά, κ. Γιώργος Σιδέρης

Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημάρχου Περιστερίου Α. Παχατουρίδη, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Ξεπέρασαν τις 600 χιλιάδες οι επισκέπτες στη φετινή διοργάνωση των εορταστικών εκδηλώσεων και δράσεων «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ πολλών ΑΣΤΕΡΩΝ», κάτι που συνέβαλε σημαντικά στην κατακόρυφη αύξηση της εμπορικής κίνησης στην πόλη!

Κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Περιστερίου με Επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου προχώρησαν στη διανομή αλατιού συσκευασμένου σε σακούλες για ενδεχόμενη χρήση από τους πολίτες που κατοικούν στις βόρειες περιοχές της πόλης (Χρυσούπολη, Κηπούπολη και Νέα Ζωή).

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« June 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
No Internet Connection