Μια νέα αρχή, μακριά από τις αγκυλώσεις προηγούμενων ετών, σηματοδοτεί η υποψηφιότητα της Ειρήνης Δημητροπούλου στον συνδυασμό του Γιάννη Λέντζα «Νέα Πορεία».

Η Πανωραία Παπαδοπούλου, προϊσταμένη Γραμματείας στο Ειρηνοδικείο Λεχαινών είναι η νέα υποψηφιότητα που προστέθηκε στο συνδυασμό του υποψήφιου Δήμαρχου Ανδραβίδας- Κυλλήνης Διονύση Μάλιαρη, «Δύναμη Ευθύνης«.

Την ανάγκη αλλαγής της κρατούσας νοοτροπίας στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης περί πολιτιστικής πολιτικής – Δημιουργία Κέντρου Γραμμάτων, Τεχνών και Πολιτισμού εξέφρασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Παναγιωτόπουλος.

«Η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός όλων μας προς την δικαιοσύνη πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτα. Το δήλωσα από την πρώτη στιγμή της έκδοσης της γνωστής πλέον δικαστικής απόφασης, το επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά σήμερα. Διατηρούμε ωστόσο όλοι μας το δικαίωμα να κρίνουμε τις αποφάσεις της, να εκφράζουμε απορίες. Δικαίωμα που μας δίνει ο πολιτισμός μας και η δημοκρατία» ανέφερε σε δήλωσή του ο Διονύσης Μάλιαρης, επικεφαλής του συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ» και υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης.

«Στις χώρες της δημοκρατίας οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης πρέπει να είναι απόλυτα σεβαστές από όλους ακόμα και όταν αυτές μας πικραίνουν και μας αδικούν» δηλώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλήνης, Διονύσιος Μάλιαρης.

Τις δικές του ευχές έδωσε ο Δήμαρχος, Ναμπιλ Ιωσηφ Μοραντ.

Μετά από την σύνταξη των μελετών και την ένταξη σε χρηματοδότηση ήρθε η ώρα της δημοπράτησης για την ανάπλαση των Λεχαινών, της Βάρδας και της Ανδραβίδας.

Επιστολές στις διοικήσεις των ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ έστειλε ο Δήμαρχος Ανδραβιδας Κυλληνης, Ναμπιλ Ιωσηφ Μοραντ, με τι;ς οποίες ζητάει την επανασύνδεση των παροχών στους Δημότες που έχουν διακοπεί λόγω χρεών.

Ο υποψήφιος για τον δημαρχιακό θώκο στο δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης στις εκλογές του 2019, είναι πρώην περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης και επίκουρος καθηγητής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Παναγιωτόπουλος.

Με τις πιο φιλόδοξες προοπτικές ξεκινά στην Βάρδα του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης η λειτουργία Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.), το οποίο είναι και το μοναδικό σε ολόκληρη την περιοχή.

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« April 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
No Internet Connection