Στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στο Βόρειο Τομέα Αττικής, Γιώργος Ντούρος, μέσω ενός καλαίσθητου video απευθύνει δύο κρίσιμα ερωτήματα προς τους ψηφοφόρους:

Άρθρο για την πεζογέφυρα στο σταθμό του Η.Σ.Α.Π. του Αγίου Νικολάου έγραψε ο Γιώργος Ντούρος με αφρομή ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Ο Γιώργος Ντούρος είναι υποψήφιος στις εκλογές 2019 με τον Γιάννη Σγουρό.

Άρθρο για τον ρόλο της περιφέρειας στη ζωή των πολιτών έγραψε ο Γιώργος Ντούρος, υποψήφιος στην Περιφέρειας Αττικής με τον Γιάννη Σγουρό. Στο άρθρο του ο Γιώργος Ντούρος αναφέρεται στη μείωση των κερδών των επιχειρήσεων όταν χάνουν πελάτες λόγω της δυσκολίας εύρεσης πάρκινγκ.

 Άρθρο για την ασφάλεια των πολιτών μέσω της ενίσχυσης της αστυνόμευσης γράφει ο Γιώργος Ντούρος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τον Γιάννη Σγουρό.

Λόγο για υπαρκτά εμπόδια στην ανάπτυξη της Περιφέρειας Αττικής από το ίδιο το κράτος αναφέρει σε άρθρο του ο Γιώργος Ντούρος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γιάννη Σγουρό.

Αν χρειαζόταν να περιγράψουμε με μια λέξη το σημερινό φορολογικό καθεστώς, αυτή θα ήταν «άδικο». Άδικο, γιατί οι φορολογικοί συντελεστές δεν επιτρέπουν σε μια επιχείρηση να συγκεντρώσει το απαραίτητο κεφάλαιο για μια νέα επένδυση. Άδικο, γιατί η διάρθρωση του φορολογικού συστήματος εστιάζει στους έμμεσους φόρους. Άδικο, κυρίως γιατί οι φόροι των πολιτών δεν είναι ανταποδοτικοί.

«Δεν υπάρχει πιο ακριβής ένδειξη κακής οργάνωσης της πολιτείας, από την αφθονία γιατρών και νομικών» Πλάτων, 427-347 π.Χ. Με αφορμή αυτή τη ρήση του Πλάτωνα και χωρίς καμία πρόθεση να ξεκινήσω την καταστροφολογία, θέλω να θέσω ένα απλό ερώτημα. Που βρίσκεται η Ελλάδα το 2019?» ρωτά σε άρθρο του ο Γιώργος Ντούρος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Σγουρού για την Αττική.

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« May 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
No Internet Connection