«Στις 26 Μαΐου σπάμε την αλαζονεία. Ψηφίζουμε δήμαρχο» είναι το μήνυμα του Παύλου Γερουλάνου στους Αθηναίους πολίτες που καλούνται να ψηφίσουν στις εκλογές της Κυριακής.

«Εμείς καλούμε κάθε δημοκρατικό δημότη της Αθήνας σε ένα μέτωπο απέναντι στα προβλήματα που ταλανίζουν την πόλη, στα προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα μας. Οι λύσεις που προτείνουμε βέβαια, έχουν σαφώς προοδευτικό πρόσημα».

Για σεβασμό προς τον δημόσιο χώρο μιλά ο υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων στις δημοτικές εκλογές 2019, Παύλος Γερουλάνος.

Σήμερα το βράδυ στις 23:00 στο στούντιο της εκπομπής «Open Mind» της Έλλης Στάη θα κονταροχτηπηθούν οι διεκδικητές του Δήμου Αθηναίων σε ένα τηλεοπτικό debate.

«Θα συμφωνήσουμε σε πολλά, θα διαφωνήσουμε σε πολλά και αυτό είναι μέρος της ζωής και αυτό δεν θα συμβεί μόνο μεταξύ των τριών μας, αλλά και οι δημοτικοί σύμβουλοι θα έχουν τις απόψεις τους για διάφορα θέματα και όλα αυτά θα συζητηθούν όπως πρέπει να γίνεται σε μια πολιτισμένη κοινωνία» δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος στο debate της Lifo.

«Η συμμετοχή είναι το μεγάλο στοίχημα» υποστηρίζει στο Rise Tv και τον δημοσιογράφο Γεράσιμο Μανωλίδη ο υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Αθηναίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές, Παύλος Γερουλάνος.

«Ένα από τα πρώτα πράγματα που έκανα πριν ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου ήταν να δω όλα τα σημεία στα οποία ο Δήμος έρχεται σε επαφή με τον δημότη και ένα από τα πράγματα που έκανα ήταν να πάω με ένα απορριμματοφόρο να δω και την εμπειρία και των εργαζομένων αλλά και το τι αντιμετωπίζουμε στην πόλη» ανέφερε ο Παύλος Γερουλάνος στο debate του Real Fm για τον Δήμο Αθηναίων.

Για τα ναρκωτικά μίλησε στο debate του Real Fm 97,8 με συντονιστή τον Νίκο Χατζηνικολάου και τους φοιτητές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε ρόλο δημοσιογράφου για τον Δήμο Αθηναίων, ο υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019, Παύλος Γερουλάνος.

Συνάντηση με τον Σύλλογο Φίλων του Τριγώνου Αθηνών πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών Παύλος Γερουλάνος. Οι Φίλοι του Τριγώνου είναι μια νεοσύστατη οργάνωση, της οποίας τα μέλη προέρχονται από όλο το φάσμα δραστηριοτήτων του Τριγώνου (κάτοικοι, ξενοδόχοι, ιδιοκτήτες ακινήτων, καταστηματάρχες, καλλιτέχνες).

Σε ημερίδα για την μάχη κατά των ναρκωτικών που διοργάνωσαν η κίνηση πολιτών «Επιμένουμε Πεδίο του Άρεως», η κίνηση κατοίκων 6ης Δημοτικής Κοινότητας και φοιτητές της πρώην ΑΣΟΕΕ, συμμετείχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος μαζί με συνυποψηφίους για τον Δήμο Αθηναίων, το πρωί της Κυριακής 31 Μαρτίου, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Πανελληνίου Γυμναστικού Συλλόγου.

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« May 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
No Internet Connection