Πρωτοφανές περιστατικό έγινε το πρωί της Δευτέρας στο Δημαρχείο Κερατέας Λαυρεωτικής παρουσία εμβρόντητων πολιτών που έτυχε να βρίσκονται εκείνη την ώρα στο Δήμο για να εξυπηρετηθούν.

Την υποψηφιότητα Γιάννη Οικονομάκου στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» ανακοίνωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Ο Δήμος Πειραιά τοποθετεί νέα παγκάκια και αντικαθιστά παγκάκια στον παραλιακό πεζόδρομο της Ακτής Μουτσοπούλου, τα οποία είχαν τοποθετηθεί το 2016 και έχουν υποστεί βανδαλισμούς και μεγάλες φθορές. Πιο συγκεκριμένα, έχουν τοποθετήσει 16 παγκάκια ενώ σε λίγες ημέρες προχωρούν στην αντικατάσταση επιπλέον 15, τα οποία επίσης έχουν καταστραφεί ολοσχερώς.

Δύο πολύ σημαντικά έργα υπέγραψε ο Πέτρος Τατούλης.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε περιοχές της Αττικής με στόχο να ενημερωθεί για τα προβλήματα και τις ανάγκες που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, μετέβη σήμερα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στην Πλατεία Βικτωρίας, στο Πεδίον του Άρεως και στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο.

Η Πένυ Χαρλαύτη είναι η νέα υποψήφια με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Νίκα «Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο».

Την πρώτη μεγάλη ομάδα των υποψηφίων του «Πειραιάς για Όλους» ανακοίνωσε ο Νίκος Μπελαβίλας κατά τη συνέλευση του συνδυασμού. Στη συγκεκριμένη ομάδα έχουν επιλεγεί 21 νέα πρόσωπα, από 19 έως 41 ετών κι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος πρόκειται για «εκπροσώπους της γενιάς της κρίσης, την πρώτη γενιά στη σύγχρονη ιστορία που είδε τη ζωή της να είναι χειρότερη από αυτή των γονιών της».

Την υποψηφιότητα του ακτιβιστή Παναγιώτη Μήλα στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με το συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική» ανακοίνωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης.

Την είδηση της υποψηφιότητας του γνωστού ηθοποιού Γρηγόρη Γκουντάρα στις εκλογές του 2019 ανακοίνωσε με ανάρτησή της στα social media η γυναίκα του.

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου έκανε περιοδεία στους χώρους της τεχνικής υπηρεσίας και των κοινωνικών δομών του Δήμου, με επικεφαλής τον Γιώργο Σιδέρη υποψήφιο δήμαρχο. Είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες μέρες περιοδείες στο γκαράζ του Δήμου, στην υπηρεσία πρασίνου και στο Δημαρχείο.

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« February 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28      
No Internet Connection