Εύκολα μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κώστα Αγοραστό, ως «περιφερειάρχη των έργων», αφού η απορροφητικότα επί της θητείας του άγγιξε το 95%.

Στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019 ψηφίζουμε για την ανάδειξη των περιφερειακών και δημοτικών αρχών, την ανάδειξη περιφερειάρχη και μελών περιφερειακού συμβουλίου, την ανάδειξη δημάρχου και μελών δημοτικού συμβουλίου και την ανάδειξη των οργάνων διοίκησης των κοινοτήτων (συμβούλους κοινότητας για τις κοινότητες άνω των 300 κατοίκων ή προέδρων κοινοτήτων για τις κοινότητες έως 300 κατοίκων).

Μια καθαρή νίκη ευρύτατης κοινωνικής πλειοψηφίας από την πρώτη Κυριακή, για μια Αυτοδύναμη Πελοπόννησο ζήτησε ο Πέτρος Τατούλης από το Κάραβελ, στην πρώτη εκδήλωση του συνδυασμού Νέα Πελοπόννησος για τους ετεροδημότες, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Μαΐου.

«Το ξέρετε καλύτερα από εμένα πως θα πρέπει να επανασχεδιάσουμε το μηχανισμό, να ξαναδούμε το μοντέλο από την αρχή. Όλοι μαζί έχουμε κοινό αγώνα να προστατεύσουμε τα εργασιακά σας δικαιώματα και ταυτόχρονα να δώσουμε την πολύ μεγάλη μάχη για μια Αθήνα καθαρή, λειτουργική και όμορφη. Προχωράμε λοιπόν για μια καθαρή Αθήνα απ’άκρη σ’άκρη», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης απευθυνόμενος στους εργαζόμενους στη Διεύθυνση Καθαριότητας-Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων.

Από τον Δήμο Πλατανιά γνωστοποιείται ότι πραγματοποιήθηκε η ανακήρυξη των συνδυασμών υποψηφίου δημάρχου και δημοτικών συμβούλων καθώς και των συνδυασμών υποψήφιων συμβούλων κοινότητας με μόνιμο πληθυσμό άνω των τριακοσίων (300) κατοίκων και υποψηφίων προέδρων κοινότητας με μόνιμο πληθυσμό έως και τριακοσίων (300) κατοίκων αντίστοιχα, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Στην ερώτηση αν είναι υποχρεωτική η χρηματοδότηση των συνδυασμών και των υποψηφίων στις εκλογές 2019 απαντά το υπουργείο Εσωτερικών.

SAVE THE DATE: Δευτέρα 13/5 στις 7:30 στον Πανελλήνιο, «Η ώρα του προγράμματος» του Παύλου Γερουλάνου.

Βίντεο με τους ανθρώπους του Παύλου Γερουλάνου που θα δώσουν πνοή σε κάθε γειτονιά της Αθήνας έδωσε η παράταξη «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ».

Με 153 υποψηφίους στους 8 τομείς των Περιφερειακών Ενοτήτων, που «συνδυάζουν γνώση, εμπειρία, επιστημοσύνη και ήθος, κατατέθηκε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η συμμετοχή» της παράταξης «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής», με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό, στις προσεχείς εκλογές, σημειώνεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού.

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανάπλαση της οδού Π. Τσαλδάρη με στόχο την αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου της Νίκαιας.

  1. Popular
  2. Trending

Calender

« June 2019 »
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
No Internet Connection